Páginas

jueves, 26 de febrero de 2015

Aquagym-Aquafitness






L'Aquagym és un esport en el qual es treballen els glutis, abdominals, cuixes ... així com les articulacions.


Una classe d'aquagym consisteix en un escalfament, exercicis que es realitzen individualment, en parella o en grup, exercicis d'Aquajogging (córrer amb el cos submergit en l'aigua), exercicis cardiovasculars, exercicis de musculació i estiraments; tot això acompanyat de música per motivar el moviment a un ritme adequat.



Els beneficis que presenta són que defineix i tonifica la musculatura; es protegeixen totes les articulacions el no estar sota l'efecte de la força de la gravetat, de manera que s'evita el risc de lesions que en altres esports és impossible evitar; la pressió que l'aigua exerceix sobre el nostre cos equival a un massatge que millora la circulació sanguínia, combat el greix acumulat i produeix un efecte relaxant. Perquè ens puguem fer una idea, 30 minuts d'Aquagym equival a 1 hora i mitja de gimnàstica.


Mentre que l'Aquafitness és una disciplina de l'Aquagym que permet millorar la condició física mitjançant exercicis més suaus que els d'Aquagym. La finalitat d'aquesta modalitat és incrementar la flexibilitat del cos, treballar els músculs, i aconseguir una figura més definida.