Páginas

viernes, 4 de septiembre de 2015

Tot apunt per la temporada 2015-2016


TOT APUNT PER LA TEMPORADA 2015-2016


Després d'un parèntesi de 15 dies les piscines municipals estan preparades per l'inici de temporada




Les piscines de Son Angelats a ben segur oferiran la seva millor imatge havent realitzat treballs de pintura, neteja i desinfecció de totes les instal·lacions.




ARA TAMBÉ ELS DISSABTES.

Una renovada carta d'activitats físiques, ampliada, pensant amb totes les edats, uns horaris ampliats de dilluns a dissabte amb un equip de formadors titulats, joves i entusiastes a ben segur faran que el centre esportiu de referència a Sóller sigui el millor lloc de trobada tant per fer esport com per passar l'estona i coneixer gent.

AUGMENTA EL NOMBRE D'USUARIS

Segons les previsions augmentaran el nombre d'usuaris de manera considerable donat el volum de persones que s'han interessat per els cursos i activitats de piscina. L'inici d'inscripcions comença dilluns dia 7 de Setembre. Graella d'activitats.

TRIA LA TEVA ACTIVITAT, EL TEU HORARI 

I FES SALUT


A BON RITME AL GIMNÀS

Que l'esport a Sóller està de moda no es cap novetat i més mirant la quantitat d'excel·lents esportistes que any rea any duen el nom de Sóller arreu del mon. remarcar la gran acceptació que te entre els habitants de Sóller els cursos d'activitats dirigides de Son Angelats, uns cursets amb gran acceptació i una demanda que creix dia a dia. Graella d'activitats


NO ESPERIS MÉS I VINE AL POLIESPORTIU, T'ESPERAM.