Páginas

domingo, 24 de mayo de 2015

JOAN LLUÍS PONS IMBATIBLE A CASA



Aquest mes de maig, els clubs de 2ª Divisió de Natació van celebrar a les piscines de Son Hugo la Copa d'Espanya de l'esmentada categoria, on el club de natació Palma i el nostre estimat Solleric, Joan Lluís Pons va tornar a demostrar la seva fortalesa davant la prova dels 100 metres espatlla, on aconseguí la victòria amb un temps rècord de 58:63.

Impàvid, Joan Lluís, connota la seva  actitut
Joan Lluis Pons a la demostració que va fer a Son Angelats
l'estiu 2013
davant qualsevol prova i durant la competició de 200 espatlla amb 2:06:53; on es va imposar el Solleric batent el seu segon rècord del cap de setmana.

El jove i precís nedador, no sols va mostrar la seva capacitat amb competició individual sinó que a les proves de relleus va revalidar el seu impertèrrit caràcter competitiu, juntament amb els seus companys d’equip. On s’emportaren el rècord de Balears dels 4 x 200 lliures amb 1:47:22, fet inestimable, per aconseguir l’ascens a Primera Divisió del club.

Joan Lluís demostra novament què es troba en un moment esplèndid de la seva carrera esportiva, dirigida al Centre de Tecnificació on es prepara constantment, tant a un alt nivell d’entrenament físic, així com, la part psicològica que un esportista requereix.

Només en queda desitjar molta sort al jove, humil i casolà nedador, per als seus nous reptes durant els propers mesos.

Endavant, te desitgem molta sort campió!